Geld verdienen met de duivensport

Duiven kunnen veel geld op brengen. Een Chinese zakenman voor 250.400 euro een Nederlandse postduif gekocht. Deze duif was van duivenmelker Pieter Veenstra en is daarmee de duurste postduif ter wereld. Je ziet wel dat je met duiven dus veel geld kunt verdienen. Er zijn mensen die in de duivensport erg actief zijn. Deze mensen zijn in de sport begonnen als hobby, maar het is echt een passie voor hen geworden en ze zijn er echt dag en nacht mee bezig.

De duivensport is een volkssport. Steeds meer mensen maken hier gebruik van en hopen dat ze een goede duif hebben die veel geld op gaat leveren. Het is zelfs zo dat er mensen zijn die duiven bij anderen stelen omdat zij er geld mee willen verdienen. Als mensen weten dat je waardevolle duiven hebt dan is er een kans dat ze naar je thuis komen om de duiven van je af te pakken. Zij zien alleen maar het geld en willen hier aan verdienen.

Het is leuk om met duiven bezig te zijn, en dat je er geld aan kunt verdienen is voor veel mensen niet eens de reden dat zij het doen. Zij vinden het leuk om met de beestjes bezig te zijn en doen hier graag veel voor. Als je het ook leuk vindt kun je bekijken wat je hiermee kunt doen en hoe ver je kunt komen in de duivensport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>